Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

We Love Cyclo-Cross


We warmly welcome cyclists from Netherlands, Belgium and elsewhere to ride with us in Helsinki. We we're happy to visit GP Adrie van der Poel UCI World Cup race in Hoogerheide in January and get insight tour from Mr.

Jan Prop on how this annual race is set up.

Thank you Rudy for helping with the translation. Wij zijn een stel vrienden, die erg houden van zowel fietsen als Helsinki. Toen we onze hollandse vriend meenamenop een tochtje en zijn enthousiasme zagen, begrepen we wat voor uniek milieu we hier hebben. Nu willen weiedereen, die Helsinki bezoekt, helpen om deze verborgen schat te ontdekken en ervaren, en vooral ook daarvante genieten.​Wij nemen jullie graag mee op een onvergetelijk tochtje in Helsinki. Wij hebben hier ons leven lang rondgeredenen zo een epische verzameling van prachtige wegen en routes opgebouwd, waarvan zelfs maar weinigen van deplaatselijke bevolking op de hoogte zijn.Een halve dag op grindpaden door de bossen, een twee uur durende Strava KOM poging, of met je collegae eenlangere expeditie door de omgeving, eindigend met sauna en een biertje? Geen probleem! Naast een fijne tocht in gezellig gezelschap bieden we uitstekend materiaal dat onderhouden wordt door ervaren fietsmecaniciens.O ja, wil je in je eentje op stap, dan kan je ook alleen maar een fiets bij ons huren.Onbegrensde mogelijkheden, en wij zijn hier om je wensen te vervullen.​Neem kontakt met ons op. Wij kijken uit naar een ritje met jullie!